Samsung Galaxy S4 Active

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Samsung Galaxy S4 Active

  • En skønhed til det aktive menneske. Robust og stilrent design! 5" HD TFT LCD-skærm
  • 1,9 GHz quadcore-processor og Glove Touch
  • Denne mobil har en masse ekstra plusser, som de fleste telefoner ikke har. Er du aktiv, og har brug for en mobil der kan tåle vand og mudder, så er dette sagen!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.479,00 Køb her

Anmeldelse af Samsung Galaxy S4 Active

Når først en af producenterne laver en topmodel, der kan holde til vand og støv, går der som regel ikke lang tid, før der er andre som følger efter. Det er netop hvad du ser lige her – hvor Samsung I9295 Galaxy S4 Active er et svar på en af Sonys modeller, der også er vind- og vandtæt.

Det er en spændende udfordring, der er blevet taget op, og ved første øjekast, er det ikke muligt at se den helt store forskel på Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy S4 Active. Når du så begynder at kigge på specifikationerne, er det tydeligt, at der et par markante anderledes ting ved Active modellen.

Den er blandt andet IP67 certificeret, hvilket betyder at den er komplet vand- og støvafvisende. Vandtæt ned på 1 meter i max 30 minutter – og det er noget som de aktive folk kan lide. Når den så også afviser alt støv, vil den være mulig at bruge i stalden, ude på mudderbanen eller ved stranden – uden at du skal være nervøs for om der kommer små sandkorn eller lignende ind i telefonen.

Samsung I9295 Galaxy S4 Active – hvad får du

Når du vælger denne model, får du en skærm på 5”, et kamera på 8 MP, og en intern hukommelse på 16 GB. Vægten har også lige fået et lille hak opad, da den er på hele 153 gram. Vægtforøgelsen på telefonen skal sættes i perspektiv, for når den nu også er vand- og støvafvisende, kommer den til at veje noget mere.

Du har mulighed for at bruge de tilgængelige netværk i Danmark, og derfor kan du også udnytte LTE/4G netværket på den. Det giver dig mulighed for at se film og tv-programmer i HD, og det er en nydelse på den store skærm, som rent farvemæssigt står skarpt.

Med en Quad-core 1.9 GHz processor, får du en processor som giver et interface på telefonen, der fungerer gnidningsfrit. Styresystemet er Android og Samsung I9295 Galaxy S4 Active er lavet med Jelly Bean V.4.2.2.

Samsung I9295 Galaxy S4 Active vælger du

  • Fordi du er aktiv og gerne vil have en smartphone som kan holde til det. Her får du samtidig en smartphone, som blander sig i toppen, sammen med modellerne fra de andre store producenter.
  • Fordi du får en smartphone med 5” skærm – hvilket giver dig mulighed for at nyde en god film, streame youtubevideoer og meget andet, uden at du skal sidde og knibe øjnene sammen.
  • Når du gerne vil have en topmodel smartphone, der også kan holde til de aktive livsstil.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)