Samsung Galaxy S4

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Samsung Galaxy S4

  • Super smart design med en stor 5,0 tommer stor skærm af HD Super AMOLED-teknologi og gorilla glass 3 hvilket gør den utrolig modstandsdygtig overfor ridser
  • 1,9 GHz Quad-core processor og ansigtsgenkendelse
  • For dig der gerne vil have en virkelig smart mobiltelefon med en stor skærn og den stærkeste indmad. Du får med denne mobil noget af det ypperste, som du selvfølgelig så også kommer til at betale for.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.859,00 Køb her

Anmeldelse af Samsung Galaxy S4

Når du gerne vil have en topmodel i smartphones, og du ikke ønsker at bruge Apple, har du mulighed for at få en Samsung I9505 Galaxy S4. Det er et rigtigt godt bud på en smartphone, der er tæt på at smelte sammen med en tablet, da skærmen er på hele 5” tommer.

Det er blandt andet størrelsen på skærmen, som er med til at gøre denne Galaxy 4 til en af de mest populære smartphones, der er på markedet. Med den store skærm, den høje opløsning og de knaldskarpe farver skærmen har, samt kameraet med de mange indbyggede funktioner, er det let at forstå den store popularitet.

Samsung I9505 Galaxy S4 – hvad får du

Når du gerne vil investere i en af topmodellerne på smartphone markedet, har du alle muligheder for at få en Androidbaseret smartphone. Ved at vælge Samsung I9505 Galaxy S4, vil du få en smartphone, der har utrolig mange kvaliteter når det gælder billeder, billedbehandling og video.

Ydermere har du mulighed for at vælge den i 3 forskellige størrelser  – 16, 32 eller 64 GB hukommelse, og ønsker du det, kan du sætte et ekstern hukommelseskort i den, der må være helt op til 64 GB. Det er som sagt en 5” skærm du får, og det giver dig mulighed for at udnytte skærmen til at streame tv, lave business på den, og udnytte de flere og flere HD spil, som er at finde på Google Play.

Styresystemet er Android, og modellen er født med Jelly Bean – hvor du kan opdatere det til den nyeste version af Jelly Bean, når du ønsker det. Processoren er en Quad-Core 1.9 Ghz – hvilket er meget kraftigt – og det gør også at programmerne kører upåklageligt på Samsung Galaxy S4 modellen.

Der er mulighed for at bruge LTE-nettet, så din adgang til lynhurtigt mobilt internet er også sikret. Det giver dig mulighed for at se hele tv-programmer i HD – hvilket er fantastisk på en smartphone.

Samsung I9505 Galaxy S4 vælger du

  • Når du gerne vil have en af de bedste smartphone modeller, der er på markedet, og du ønsker at den skal være Android baseret. Den store skærm på de 5” gør det til en nydelse at bruge den.
  • Fordi du får en stærk model, hvor kameraet er noget af det bedste, der findes på en smartphone, der er mange features til kameraet, og du får et gnidningsfrit interface, hvor tingene fungerer godt.
  • Fordi du får en topmodel fra Samsung, der er parat til at tage kampen op mod Apple, og på nogen områder er den også bedre – blandt andet kameradelen og den kraftige processor.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)