Samsung Galaxy S5

Billigste forhandler: bibob

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Samsung Galaxy S5

  • Klassisk flot Galaxy design med en 5,1 tommer skærm. Støv og vandafvisende!
  • Hurtig 2.5GHz quad-core processor og 16 megapixel kamera med verdens hurtigste autofokus!
  • En interessant mobil med mange ekstra ting, som f.eks. Personlig fitness tracker, Indbygget pulsmåler og Fingeraftryksscanner
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon med abonnement. Bindingsperiode til abonn. er 1 md. ved køb af telefonen. $ 3.520,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.090,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. 4 timer + 2 GB data
Se flere priser med abonnement her
Abonnement i min. 1 måneder: 99 kr. pr. måned $ 4.114,50 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. $ 5.532,00 Køb her

Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Dette er forsættelsen på en række af meget populære mobiltelefoner fra Samsung. Både Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy S4 var nogle af de bedst sælgene smartphones de sidste par år, og meget tyder på at Samsung Galaxy S5 også kan gå hen og blive en mere i den række.

Med Galaxy S5 forsøger Samsung at have fokus på den områder som rent faktisk bliver brugt mest. Det er vi tilhængere af, og det betyder at der blandt andet er blevet lagt stor vægt på kameraet, som rigtig mange bruger næsten hver dag. I Galaxy finder du et kamera med 16 megapixel, men der hvor den virkelig slår konkurrenterne, er den hurtige autofokus. Det er verdens hurtigste autofokus som kun tager 0,3 sekunder. Det gør nok mere for den normale mobiltelefon-kameramand end hvor mange pixel. Samtidig er kameraet blevet udstyret med den avancerede funktion High Dynamic Range (HDR), som gengiver lyset og farverne på en intens måde lige meget hvilket vejr du tager billeder i.

Vi er mange der bruger meget tid på spil, film og på at surfe på internettet med vores mobiltelefon. Det ved Samsung selvfølgelig, og med den mest avancerede 4G (LTE) og Wi-Fi-forbindelse der findes, så giver Samsung Galaxy S5 dig ekstra god forbindelse. Som noget specielt, så har de også integreret et såkaldt Download Booster. Det betyder at du, ved download kan kombinere både wifi og LTE på en og samme tid, hvilket giver endnu hurtigere download-tid.  Det gør det til en fornøjelse at surfe på nettet med mobiltelefonen.

Af forbedringer i forhold til S4 bør også nævnes at den selvfølgelig har fået en hurtigere motor. 2.5GHz quad-core processor imod 1.9 GHz Quad-Core Processor som S4 har, hvilket bestemt godt kan mærkes hvis du bruger mobilen til mere krævende ting som spil.

Skærmen er vokset med 0,1 tommer fra 5 tommer til 5,1 tommer, og så er skærmen i den nye Galaxy s5 en Super AMOLED Full HD skærm med 1920×1080 pixel.

Alt i alt en rigtig spændende mobiltelefon fra Samsung igen.

 

User Rating : 0 (0 votes)
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)