Samsung Galaxy Xcover 2

Billigste forhandler: bibob

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Samsung Galaxy Xcover 2

  • Super populær håndværker mobiltelefon, og derfor med vandtæt, støvtæt og ridsefrit design.
  • 1 GHz Dual-Core processor og 5 Megapixel kamera
  • En rigtig fornuftig mobil til håndværkeren eller andre aktive personer, som har brug for en mobil der ikke går alt for hurtigt i stykker.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon med abonnement. Telefonen betales kontant Bindingsperiode til abonn. er 1 md. ved køb af telefonen $ 1.140,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 1.329,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. Mindstepris i 6 mdr. $ 2.652,00 Køb her

Anmeldelse af Samsung Galaxy Xcover 2

Når du gerne vil bruge din smartphone til opgaver, hvor det kan komme til at gå hårdt for sig, har du mulighed for at vælge Samsung Galaxy Xcover 2. Det er en hårdfør smartphone, der ligger sig i midten af smartphone markedet.

Det betyder at du har en række gode funktioner, og en smartphone der fungerer godt. Det som gør den unik, er den stærke brudsikre kasse den er lavet i, og så er den selvfølgelig også støvafvisende og vandtæt.

Er du håndværker, meget aktiv ude i naturen, arbejder ude i naturen eller andre lignende ting, er der ingen tvivl om at denne model, er det helt rigtige valg. Du får en Samsung Galaxy Xcover 2, der kan bruges til meget, uden at du skal være bange for, at den går i stykker.

Hvad mangler der så for at den kan gå hele vejen og blive en topmodel. Der er flere ting, som er med til at skille fårene fra bukken, og når det gælder Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 – finder du ud af det nu.

Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 – hvad får du

Når du vælger denne model, får du en smartphone med en skærm på 4”, den har et godt kamera på 5 MP, og så har du mulighed for enten at bruge 2G eller 3G netværket. Når du ikke har muligheden for at bruge LTE/4G netværk, betyder det også, at du får en smartphone som ikke hører til blandt de bedste af modellerne.

Kigger du på den interne hukommelse, har du 4 GB at gøre godt med, og så kan du udvide med et MicroSD kort, der må være på 32 GB. Med en Dual-core 1 GHz processor, og et Android styresystem, er det en fornuftig smartphone du får, og det er også sådan den ønsker at fremstå.

Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 vælger du

  • Når du gerne vil have en meget robust smarthpone, der godt kan kategoriseres som en håndværkertelefon. Det betyder at du ikke skal være bange for at den går i stykker, når du kommer til at bruge den til ting, hvor den kan blive udsat for lidt af hvert.
  • Fordi du ved hvor vigtigt det er at have en robust smartphone – det kan være et godt alternativ til dig, der har børn, som skal have deres første smartphone. Du skal ikke være nervøs for, om den bliver tabt eller lignende.
  • Når du ikke ønsker at investere i en topmodel, og blot ønsker en smartphone, der kan klare de basale krav, og så er den ydermere robust, har et godt kamera og en god størrelse skærm.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)