SONY XPERIA ACRO S

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en SONY XPERIA ACRO S

  • Dette er endnu en flot mobiltelefon i serien Xperia fra Sony. Et smukt ydre til en god mobil!
  • 1.5 GHz Qualcomm Dual Core processor og 12.1 megapixel kamera med pulse LED blitz og Auto focus
  • Hvis du leder efter en mobil i den mellemdyre ende med et rigtig godt kamera, så kunne denne Sony mobiltelefon være et rigtig godt valg!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.739,00 Køb her

Anmeldelse af Sony Xperia Acro S

Her finder du en hårdfør telefon fra Sony, som de efterhånden er verdensmestre i at lave. Med lige præcis Sony Xperia Acro S, får du en storebror til den mindre Sony Xperia Go, der også er markedsført som en ”håndværker” smartphone. Om det så er en velsmurt maskine hele vejen igennem, eller om der alligevel smutter lidt støv og vand ind, er hvad du kan finde ud af ved at læse med her.

Der er absolut spændende ting at finde, når du begynder at gå lidt i dybden med Sony Xperia Acro S, for du får en velsmurt smartphone på mange områder, og så vil der alligevel sidde lidt smuds fast her og der – da der også er et par mangler, som Sony efterhånden bør være for gode til, at de sker på en model som denne.

Kigger du på designet, er det ikke just ”håndværker” telefon, der dukker op som den første betegnelse, og det er faktisk med god grund. Når du vælger en Sony Xperia Acro S, er det et rigtigt Sony look telefonen har, og så er den IP57 certificeret – hvilket gør den støv- og vandafvisende.

Sony Xperia Acro S – Hvad får du

Når du kigger på din nye Sony Xperia Acro S, er det en 4.3” skærm du finder, og så har du 16 GB intern hukommelse – dog med den begrænsning at der ”kun” er 11 GB fri til brug. Kameraet er på 12 MP og giver fornuftige billeder uden på nogen måde at være prangende. Selve processoren, er en Dual-core 1.5 GHz processor.

Noget der giver lidt rynker på panden, er de applikationer som bliver ved med at gå ned. Det er blevet oplevet med flere forskellige applikationer, hvor en smartphone som denne ellers virker meget flydende i alt det andet den gør.

Sidst men ikke mindst, er der det her med skærmen og at det skulle forestille sig at være en ”håndværker” smartphone. Den holder ikke i dette tilfælde, for der er set flere tilfælde af at støvet nærmest klistrer sig til skærmen og at skærmen hurtigt bliver ridset.

Sony Xperia Acro S  vælger du

  • Når du gerne vil have en ”håndværker” smartphone med stor skærm, der bevarer en god forbindelse til internet og netværket. Du får også en god lyd, og specielt hovedtelefonerne som følger med gør det behageligt at tale i længere tid ad gangen.
  • Fordi du gerne vil have en smartphone med Android styresystem, hvor du kan streame og se tv-programmer samt youtube uden problemer
  • Når du kan få en smartphone, der er støv- og vandafvisende, en smartphone med 4.3” skærm og et fornuftigt kamera – der ligger sig midten rent prismæssigt.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)