SONY XPERIA E DUAL

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en SONY XPERIA E DUAL

  • Experia serien fra Sony er en rigtig lækker serie af mobiler, og det gælder også denne E dual model!
  • 1 GHz Qualcomm Snapdragon og Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
  • Kan du leve med at kameraet i denne mobil kun er på 3.2 megapixel, så får du til gengæld ellers rigtig meget smart mobil for pengene!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 969,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 5.814,99 Køb her

Anmeldelse af Sony Xperia E Dual

Her finder du en af de mindre kendte Sony Xperia modeller, der byder på muligheden for at have 2 simkort i en tlf. Det er ikke den Sony har brugt tid på at markedsføre i Danmark, hvor det har været modeller som Sony Xperia Z og Z1 – der har været fremme i frontlinjen. Den kom frem i starten af januar 2013 og er en fornuftig smartphone for den prisbevidste forbruger.

Når du kigger på designet af Sony Xperia E Dual, får du en lidt tykkere Xperia model end du er vant til, og oven i det, kommer der så en 3.5” skærm – som i dag er langt under standardstørrelsen for skærmen på en god smartphone. Derfor virker denne model også på mange måder malplaceret i den lange række af ellers gode smartphones fra Sony.

Det er vigtigt at huske, at den har dual sim, for det åbner døren for en lang række af muligheder, der ikke ses på ret mange andre smartphones. Om det er nok til at gøre den interessant ude i den brede befolkning, er dog meget tvivlsom. Selv om den har dual-sim, er der en lang række af andre funktioner, der ikke med.

Sony Xperia E Dual – hvad får du

Når du vælger denne model, får du en smartphone, der giver dig mulighed for at have 2 simkort på samme tid. Det åbner mulighed for den travle forretningskvinde eller mand, der skal skifte mellem privat og erhvervsnr. Ellers har du 4 GB intern hukommelse, en processor på 1 GHz, en skærm på 3.5” og så er der kun mulighed for at bruge den på 2G og 3G netværket.

For mange vil Sony Xperia E Dual ses som en begynder smartphone, der ikke får en ret lang levetid, og for de enkelte vil det være helt enestående med muligheden for 2 simkort i telefonen ad gangen.

Sony Xperia E Dual vælger du

  • Når du gerne vil have en smartphone hvor det er muligt at sætte 2 simkort i – så du har mulighed for at blive ringet op på 2 numre. Om det er en fordel eller ulempe skal være op til den enkelte at afgøre.
  • Fordi du gerne vil finde en mindre smartphone, der ikke fylder meget i lommen, hvor vægten også er i den lave ende og fordi kameraet på de 3.15 MP ikke har den store betydning for dig.
  • Når du gerne vil i gang med at bruge en Android baseret smartphone, der er født med styresystemet Ice Cream Sandwich og giver dig mulighed for at opdatere styresystemet til Jelly Bean.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)