Sony Xperia Z1 Compact

Billigste forhandler: Wupti

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Sony Xperia Z1 Compact

  • Smuk kompakt smartphone! Udstyret med et af markedets bedste mobilkameraer!
  • Verdens hurtigste smartphone processor - Qualcomm Snapdragon 800 med 2,2 GHz quad-core CPU.
  • Hurtig og meget spændende mobiltelefon med rigtig mange gode funktioner!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.899,00 Køb her

Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

Selvom du får en smartphone, der ser mindre ud og fylder mindre i lommen end storebror Sony Xperia Z1, så er Compact modellen fuldt ud på højde med alle andre topmodeller på markedet. Lige som Sony Xperia Z1, er Sony Xperia Z1 Compact udstyret med et rigtig godt 20,7 megapixel kamera, der udover at have en rigtig høj opløsning også er udstyret med en billedsensor som den du kender fra Sony digitalkameraer. Det betyder at langt de fleste sagtens kan nøjes med Sony Xperia Z1 Compact som deres kamera.

Mobilen er udstyret med det som på skrevne tidspunkt er verdens hurtigste smartphone processor – Qualcomm Snapdragon 800 med 2,2 GHz quad-core CPU. Det betyder at selvom mobiltelefonen ikke er den største, så har Sony formået at få bikset en meget kraftfuld lille sag sammen.

Lige som andre mobiltelefoner i serie Xperia, så er Z1 Compact også støv og vandafvisende. En ekstra funktion, som særligt mange danskere kan blive glade for, er den særlige vinterfunktion, som gør at du kan bruge denne smartphone med hansker på. Så behøver du ikke fryse om fingrene, når du skal ringe til familie eller venner, selvom det er lidt koldt i vejret.

En større og større del af det at have den bedste mobiltelefon på markedet, er hvor godt et batteri som er i telefonen. Derfor er Sony Xperia Z1 Compact selvfølgelig også udstyrret med et af de bedste batterier på markedet, og du får med denne mobil en rigtig god batterilevetid.

Hvordan klare Sony Xperia Z1 Compact i forhold til iPhone 5s

Den ubestridte leder af smartphones i samme størrelse som den ny Compact model er helt sikkert iPhone 5s. Det bliver dog spændende og se, om det forsætter sådan, for med denne Sony, er der virkelig kommet en stærk konkurrent.

Ofte er mobiltelefoner fra andre end Apple i denne størrelse, blevet kaldt mini. Det vælger Sony helt bevist ikke at gøre, for det er bestemt ikke en mini som vi ellers kender Android mobiltelefonerne i denne størrelse det. iPhone har i mange år, blandt andet taget førepositionen indenfor mobiltelefoni, ved at lave nogle super sprøde mobiltelefoner. Her vil mange sikkert stadig mene at iPhone 5s er lidt foran Sony Xperia Z1 Compact. Designet vil dog modsat heller ikke være noget der skræmmer ret mange væk, for det er også en virkelig smuk og lækker smartphone at have i hånden! Z1 Compact virker en lille smule mere buttet end sin modstander, men bortset fra det, så er første punkt en meget lige kamp.

Næste punkt vinder er helt klart Sony Xperia Z1 Compact

Mange mobiltelefoner har problemer med let at blive ridset eller gå i stykker, hvis de bliver tabt på gulvet. Derfor vælger mange at pakke deres smartphones ind i covers, og så er det jo lige pludslige ligegyldigt hvem der vandt første punkt. iPhone 5s er ikke særlig hårdfør, men det er Z1 Comcact faktisk. De har fået ekstra hårdført glas på skærmen, hvilket gør det svære at ridse, og den skulle samtidig også kunne tåle at du taber den på gulvet. At telefonen samtidig er støvafvisende og vandafvisende gør at Sony’s nye mobiltelefon klart vinder dette andet punkt overfor iPhone 5s.

God til sms og opkald

Selvom nutiden mobiltelefoner bliver brugt til meget andet end at skrive beskeder og til at snakke med venner i, så er det stadig noget af det vigtigste. På både iPhone og Z1 Compact er tasterne ganske små og svære at ramme. Derfor er grunden til at jeg ville vælge en Sony frem for iPhone, hvis man skriver rigtig mange sms’er nærmere at ordforslagsfunktionen er meget bedre på Compact. Det er samtidig nemmere at ringe sine venner op. På en iPhone er du nødt til at taste hele nummeret ind, før du kan ringe, men Z1 Compact regner hurtigt ud hvem jeg gerne vil give et kald, hverenten du taster telefonnummer eller begynder at søge efter en person i din telefonbog.

Vil man gerne surfe rigtig meget på internettet med sin telefon, så kan det være værd at overveje en smartphone med en større skærm. Bortset fra det får du dog en rigtig god oplevelse med både iPhone og ikke mindst Z1 Compact.

Du kan roligt vælge en Sony Xperia Z1 Compact

Der er ingen tvivl om at Sony har formået at lave en mobiltelefon som kan tage kampen op med iPhone og de andre modeller i den indre størrelse. Så hvis du ikke er til de helt store modeller, så kan du roligt vælge Sony Xperia Z1 Compact.

User Rating : 2.6 (2 votes)
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)