SONY XPERIA Z1

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en SONY XPERIA Z1

  • Super smuk mobiltelefon der samtidig brillierer med at have et vandtæt design!
  • 2,2 GHz Qualcomm MSM8974 Quad Core. Derudover et vildt kamera med 20,7 megapixels!
  • Dette er i skrevne stund Sony's absolute flagskib, og derfor er prisen også i den høje ende. Du får dog masser for pengene! En mobil der snildt kan udskifte dit kamera også.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.039,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 4.299,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 5.088,00 Køb her

Anmeldelse af Sony Xperia Z1

Der er ingen tvivl om at man fristes til at sige noget helt bestemt første gang man har en Sony Xperia Z1 mellem hænderne. Velkommen til en model i det øverste lag, der også er vand- og støvtæt. Det er ikke set tidligere på samme måde, og derfor er Sony Xperia Z1 også mere end velkommen blandt de mange aktive folk, der gerne vil have deres smartphone med ud i naturen.

Med en IP 58 certificering er Sony Xperia Z1 vandtæt ned på en 1 meter i op til 30 minutter. Det giver dig altså mulighed for at tage gode billeder under vand, for det er også en af de ting, der imponerer forholdsvis meget ved denne model. Du får nemlig et kamera på hele 20.7 MP – og selv om det ikke er altid er vigtigt hvor mange MP kameraet er på, har det en betydning, når det er Sony, som har lavet smartphonen.

Du får altså muligheder for tage billeder fra swimmingpoolen, stranden eller andre steder hvor vand er indblandet, og det er billeder som kan blive helt unikke ferieminder. Samtidig får du en smartphone, der kan være med på mange andre områder også – hvilket betyder at Sony Xperia Z1 er blandt en af de bedste modeller på markedet.

Sony Xperia Z1 – hvad får du

Med en skærm på 5” er du allerede godt i gang, for størrelsen på skærmen giver dig mulighed for at streame tv og film, nyde de mange film du måske selv laver, og så er der selvfølgelig også mulighed for at nyde musikken fra telefonen.

Et lille minus er den interne hukommelse, som kun er på 16 GB. Her har du dog mulighed for at udvide hukommelsen med et MicroSD hukommelseskort – på op til 64 GB. Når du så gerne vil bruge mobilen på det mobile internet til at uploade billeder eller lignende, er det godt at den kan bruges på LTE/4G netværket også.

Sony Xperia Z1 vælger du

  • Når du gerne vil have en god robust telefon, der er vandtæt ned på en 1 meters dybde i op til 30 minutter. IP58 certificeringen giver dig mulighed for også at holde støv ude, og derfor er den fordelagtig at bruge, når du er aktiv.
  • Fordi du har mulighed for at tage gode billeder både over og under vand. Det er noget helt unikt, og derfor vil du få en smartphone, der har nogle egenskaber som de andre smartphones ikke har fået endnu.
  • Der med sin 5” skærm, kameraet på 20.7 MP og Quad-core processoren på 2.2 Ghz, giver dig en kraftfuld smartphone, der kan bruges til mange spændende ting.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)