Sony Xperia Z2

Billigste forhandler: bibob

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Sony Xperia Z2

  • Rigtig flot og stillet smartphone med en skærm på 5,2 tommer.
  • Qualcomm Snapdragon 801 med 2,3 GHz quad-core Krait CPU og hele 20,7 megapixel kamera.
  • Nyeste skærmteknologi fra Sonys BRAVIA-fjernsyn giver et flot og knivskarpt billede.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon med abonnement. $ 3.200,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. $ 4.114,50 Køb her

Sony Xperia Z2 er forsættelsen til en udsædvanlig og virkelig lækker mobiltelefon. Derfor var det også spændende at se hvad Sony ville komme op med i to’eren. Igen må det siges at de har hevet noget af en kanin op af hatten, og en større en af slagsen. Sony Xperia Z2 er nemlig en smartphone med hele 5,2 tommer skærm. Den er udstyret med den nyeste skærmteknologi som Sony også bruger i deres Bravida fjernsyn og det gør at du får et helt skarpt og lækkert billede på smartphonen. Der er flere farver i skærmen og det er et skarpere billede end Sony nogensinde har præsenteret for os før. Med Xperia Z2 får du en både flot, men bestemt også robust smartphone. Den er IP58 certificeret og den er som mange topmodeller vandtæt.

Det er relvativt kort tid siden Xperia Z1 kom på gaden, og det er derfor også ganske imponerende hvor mange forbedringer de har fået plads til. Det betyder dog også at designet langt henad vejen ligner det som vi kender fra Z1.

I motorrummet har Sony Xpperia Z2 den særlige Qualcomm Snapdragon 801 kombineret med hele tre gigabyte RAM.  Det betyder at der er superkræfter indebag det ydre, hvilket man godt kan mærke, når de mere krævende apps er i gang, og når du starter Android styresystemet op, som denne gang er blevet version 4.4.

Mobilkameraet i den nye mobil mangler bestemt heller ikke noget. Det har imponerende 20,7 megapixel og er udstyret med Sony G Lens. Er høj videokvalitet et af dine valgkriterier til ny smartphone, så vil du bestemt heller ikke gå galt i byen. Som de første har Sony nemlig fået 4K videokamera i Sony Xperia Z2. Det betyder at du her får videokvalitet der er hele fire gange skarpere end HD-formatet, og da lyden i denne Xperia også er fantastisk, så er der her langt grund for nogle rigtig gode videoer fra Sony Xperia Z2 ejere.

 

About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)