Super kameramobil på vej fra Samsung
april 30, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Er du en af dem som elsker at tage billeder med din mobil, når du er på farten, så tyder meget på at du godt kan glæde dig til Galaxy K Zoom når den lander i Danmark i Juni. Med Samsungs egne ord, så er det en Galaxy smartphone med indbygget professionelt kamera. Det har selvfølgelig en høj opløsning på 20,7 megapixel, men der hvor den nye kameramobil kommer til at løbe fra de fleste andre mobiltelefoner, er på de 10x optisk zoom og i endnu højere grad den indbyggede sensor, som sikre at du får ultraskarpe billeder og video også når det er dårligt vejr. Dertil har Galaxy K Zoom en optisk billedstabilisator der modvirker at dine billeder bliver rystede og “Object Tracking” som vil gøre det meget nemmere for dig at tage skarpe billeder af ting der er i bevægelse, noget som det ellers har været svært at gøre med et mobilkamera førhen.

Selve mobilen får en stor skærm på 4,8 tommer og en hurtig processor: Hexa-Core Processor, Quad-core 1.3GHz, Dual-core 1.7GHz.

Du kommer selvfølgelig til at kunne sammenligne priserne på Galaxy K Zoom her på MobilTown.dk lige så snart vi ser den i de danske butikker.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)